Linkek a témában:
06. ker., Seasons Wine Bistro
Páratlan és egyedülálló ízvilágot ad ételeinknek a speciális faszéntüzelésű Josper. A Barcelonából érkező technológia segítségével (400 Celsius fokon) készítjük a húsokat (bélszín, bárány, liba, kacsa, oldalas, libamáj és sok más finomságot), ami vendégeink asztalára kerül. Ételeink a legfrissebb alapanyagokból, helyi kistermelőktől és farmokról kerülnek hozzánk.
Meghatározás
A boréttermek lap.hu azokat az éttermeket gyűjti össze, ahol a borgasztronómia kiemelt szerepet kap, az étterem borlapján jelentős mennyiségű minőségi bor szerepel, gyakran rendeznek borkóstolókat, borvacsorákat, előadásokat borokról és szőlőfajtákról. A boréttermek nevében legtöbbször szerepel a 'bor' szó, de ha nem, akkor is szervesen kapcsolódnak egy-egy neves pincészethez, ismert borászhoz.